lakáseladás

3d_virtualias_tura_borito

3D Virtuális Túra készítése 7+1 lépésben

Ha lakásunkról vagy ingatlanunkról egy mutatós és interaktív bemutatót szeretnénk, a 3D Virtuális Túra olyan választás lehet, amivel nem csak kiemelkedünk a tucatfotók közül, de ugyanolyan gyorsan elkészülhet, mint egy hagyományos fotósorozat.

lakas_kiallitas_0001

Lakás kiállítás – 3D szemmel

Ha egy olyan helyet keresel, ahol minden egyben van, ami lakás vásárlással, eladással vagy bérléssel foglalkozik, akkor a 2019-es Lakás kiállítás és vásáron a helyed március végén, ahol számtalan izgalmas program és kiállító között velünk is találkozhatsz.

Készülj a kérdéseiddel, tedd fel őket személyesen nekünk, és tudj meg mindent a 3D virtuális sétánkról!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Mert a lakás kiállítás és vásáron mi is ott leszünk, így minden kérdésedre helyben választ kaphatsz, és VR szemüvegen keresztül ki is próbálhatod, hogyan néznek ki 3D túráink a gyakorlatban. Gyere és fedezd fel a 3D technológiában rejlő lehetőséget, és nézd meg saját szemeddel, hogyan nyűgözheted le leendő vásárlóidat, ha lakásodat virtuális túránkon keresztül mutatod be nekik. Ha pedig vásárláson gondolkozol, a lakás kiállítás után garantáltan pár elcsípni való jó ajánlattal a zsebedben távozhatsz, és miután megnézted 3D túráinkat, többé nem elégszel majd meg az ingatlanok elmosódott szürke képeivel.

 

Kinek érdemes eljönni?

A lakás kiállítás nem csak azoknak szól, akik álmodozva nézik a lakásmagazinok művészien berendezett belső tereit, vagy az impozáns külsejű design otthonokat.

Ha a lakás kiállítás és vásárra eladóként vagy bérbeadóként érkezel hozzánk, akkor egy olyan egyedülálló technikával ismerkedhetsz meg, melynek segítségével akár 24 óra alatt elkelhet ingatlanod. Ráadásul megnézheted saját szemeddel egy VR szemüvegen keresztül, hogy milyen csodásan és részletesen mutathatod meg lakásodat az érdeklődők számára.

Éttermet, kávézót, fitnesstermet vagy mondjuk rendezvényhelyszínt üzemeltetsz?

Ne maradj otthon akkor sem, ha nem lakáscélú ingatlanodat szeretnéd eladni, hiszen munkánk során nem csak otthonok virtuális sétáinak elkészítésével foglalkozunk, de portfolióinkban megtalálhatók éttermekről, irodákról és sportlétesítményekről készült séták is. Segítségünkkel bármilyen ingatlant izgalmasan mutathatsz be leendő vásárlóidnak. Gyere el a kiállításra és nézd meg személyesen, hogy néz ki egy virtuális séta VR szemüvegen keresztül!

 

Lakásfelújtás előtt állsz?

Ha felújítandó lakást keresnél, akkor is itt a helyed a lakás kiállítás és vásáron, hiszen számtalan alaprajzot el tudunk készíteni a 3D technológiának köszönhetően. Keress meg minket és ismerd meg azt a lehetőséget, amellyel tervező programban szabadon alakíthatod a kiszemelt ingatlan alaprajzát, mielőtt az igazán kemény munkába belevágnál.

 

Ingatlanos vagy?

Ha ingatlan értékesítéssel foglalkozol, akkor a lakás kiállítás és vásáron egy olyan forradalmi technológiát mutatunk neked, mely nem csak az egész ingatlan értékesítést, de a te munkádat is gyökeresen megváltoztathatja. Képzeld el, hogy nem kell többé házról házra járnod ügyfeleiddel, és mégis körbejárhatják a lakásokat egymás után irodád kényelméből egy egyszerű VR szemüveg segítségével. Ismerd meg nálunk a lakás kiállításon az ingatlan értékesítés jövőjét!

 

Tarts velünk!
Találkozzunk személyesen a lakás kiállítás és vásáron 2019. március 29 és 31. között a Millenárison, ahol szemtől szemben állhatsz cégünk alapítójával és vezető fotográfusával Lengyel Balázzsal, így biztos lehetsz benne, hogy a 3D virtuális lakás fotózás szakértőjétől kapsz választ a kérdéseidre.

Íme egy rövid összefoglaló a 2018-as Őszi Lakás Kiállítás és Vásárról

Felkeltettük az érdeklődésedet? Tekintsd meg portfóliónkat itt, és tedd fel kérdéseidet személyesen a Lakás Kiállítás és Vásáron!

ingatlan_fotozas

5+1 hiba, amit ne kövess el ingatlan fotózás során

Ingatlan fotózás során különösen igaz a mondás, miszerint egy kép többet mond ezer szónál. Lényegében bármit írhatunk lakásunkról vagy házunkról, ha a képek, amelyekkel szeretnénk felkelteni jövőbeli vevőink figyelmét, sokkal inkább elijesztik az érdeklődőket.

De miért lesz az egyik ingatlan fotója jó, a másikat pedig még csak megnézni sem szeretné senki, rosszul sikerült képei miatt? Lássuk a leggyakoribb hibákat!

 

  • Rossz beállítások

Az összetettebb, vagy szokatlanabb szerkezetű lakásokról nehéz olyan képet készíteni, melyből az érdeklődő könnyen megértheti, és maga elé képzelheti az ingatlan alaprajzát és felépítését. A legrosszabb megoldás, amikor az adott helyiségnek csak egy sarka fér bele a képbe, hiszen az így készült fotón képtelenség reálisan megbecsülni a szoba valódi méretét és arányait.

Ha az ingatlan valódi arányait szeretnénk megmutatni, nem jó választás a panorámafotó készítése sem, hiszen torzítja a kép sarkait, így szintén megakadályozza, hogy a nézelődő reálisan felmérhesse az ingatlan kialakítását.

 

  • Merjük megmutatni lakásunk minden oldalát!

Az ingatlan fotózás alkalmával készített túl kevés fénykép is elriaszthatja az érdeklődőket, hiszen sajnos a legtöbbször jogosan merül fel bennük a gyanú, hogy ha nem merünk megmutatni minden sarkot ingatlanunkból, akkor rejtegetünk valamit. Ha azonban akár a hibákat is felvállalva teljes képet mutatunk lakásunkról, nézelődőink könnyen vásárlóvá válhatnak, hiszen azt érezhetik, hogy igazán fair üzletet köthetnek velünk. A 3D virtuális sétához sem kell ingatlanunknak makulátlannak lenni, és mégis bizalmat kelthetünk vevőinkben őszinteségünkkel.

 

  • A rossz minőség is távol tarthatja a vevőket

Ha manapság bármit el szeretnénk adni, elengedhetetlen a jó minőségű szemrevaló fotó termékünkről, fontos tehát, hogy ne rontsuk lakásunk eladási esélyeit azzal, hogy elmosódott és homályos képeken próbáljuk megmutatni. Amennyiben mi magunk nem értünk az ingatlan fotózás technikájához,  amellyel jó minőségű és éles képeket készíthetünk, úgy keressünk fel egy szakembert, aki az előbb említett másik két problémát is kiküszöbölheti professzionális fotóival.

 

  • Rendezett környezet

Gondoskodjunk róla, hogy szép rendezett otthont lássanak vevőink ingatlanunkban. Pakoljunk el az ingatlan fotózás előtt és világosítsuk ki a lakást amennyire csak lehet, így nagyobbnak és frissebbnek hat majd az összkép is.

 

  • Csak a lakást mutassuk a képeken

Bár használt ingatlan vásárlásakor természetesen tudja a vevő, hogy nem ő lesz a lakás első használója, azonban ennek az ingatlant bemutató képeken nem szükséges megjelenni. Tehát a képeken ne szerepeljenek emberek, a konyhában sürgő nagymama se legyen a háttérben, és annak sem biztos, hogy mindenki örülne, ha azt látná, hogy korábban kedvenc cicánk előszeretettel ült a konyhapulton. A jó ingatlan fotózás főszereplője maga a lakás legyen.

 

  • Egyenes és görbe

Nagyon zavaró és szintén nehezítheti az ingatlan jobb megértését, ha akár külső, akár belső képeink ferdére sikerülnek. Ha azt látjuk az ingatlan fotózás után, hogy az elkészült képeken nem egyenes a ház síkja, vagy kidől a képből a konyhaszekrény, akkor inkább készítsünk új képet és az kerüljön fel hirdetésünkbe.

 

3D Virtuális Túra ajándék fényképekkel?

 

Amennyiben 3D Virtuális Túrát rendelsz tőlünk, úgy az ingatlan fotózás terhét levesszük a válladról, hiszen csomagtól függően több HD minőségű fényképet is adunk ajándékba.

A csomagok árát itt tudod megtekinteni!

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós