Blog

blogba

Lakáseladás 24 óra alatt? A 3D virtuális sétával ez is lehetséges

Nemrégiben egy 40nm-es budapesti ingatlan 3D virtuális sétáját készítettük el, mivel ügyfelünk ennek segítségével szerette volna eladni lakását. A vele készült interjút olvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Balázs: Hogyan találtál ránk?

Megbízó: Az interneten találtam erre a szuper lehetőségre, és épp kapóra jött a lakáseladásom kapcsán. A virtuális bejárással az érdeklődők a lakás valamennyi pontját be tudták járni, így csak a potenciális vevők kértek személyes találkozót is. Ezzel a módszerrel sikerült kizárnom az ingatlantúristákat, amivel rengeteg időt spóroltam magamnak.

Balázs: Milyen visszajelzéseket kaptál a 3D virtuális séta kapcsán?

Megbízó: Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a 3D virtuális sétát illetően, és ennek köszönhetően az első komoly érdeklődővel még aznap sikerült megállapodnunk. A történethez hozzá tartozik, hogy a hölgy, aki a vételi ajánlatot tette, és akinek eladtam a lakást, vidéken él, és testvére tudta csak személyesen megtekinteni a lakást. Így számára a 3D virtuális séta óriási plusz volt a döntése meghozatalában, és mint utólag kiderült, a lakásba lépve pontosan azt kapta, amit a virtuális bejárás során otthon a monitorján látott.

Balázs: A szolgáltatással ár-érték arányban meg voltál elégedve?

Megbízó: A szolgáltatás 29.000 Ft-ba forintba került, amiért nem csak a virtuális bejárást, hanem 5 db HD minőségű fotót is kaptam a lakásról, aminek azért is örültem, mert profi ingatlan fotók kerültek az ingatlanhirdetésem mellé, amivel szintén nagyon sok érdeklődő kattintott az ingatlan hirdetésre. Tekintve a gyors eredményt, illetve a pénzt és időt, amit ezáltal nyertem, abszolút megérte és csak ajánlani tudom másoknak is.

Ha Te is szeretnél hasonlóan gyors eredményt, rendeld meg tőlünk a saját 3D virtuális sétádat MOST!

Gerbeaud_főkép

A Gerbeaud cukrászda virtuális sétája

Megbízásunkkal céljuk elsősorban az volt, hogy a megújuló weboldalukon egy magasabb szintre emelt élményt nyújthassanak az oda látogató régi vagy új vendégeknek.

hattyu_utca__0005

Gömbpanoráma helyett 3D virtuális séta

A 3Dingatlan.com virtuális sétája lehetőséget ad arra, hogy az eladni kívánt ingatlan bármely ajtaja mögé benézzünk, kilépjünk a teraszra, bemenjünk a kamrába, vagy felülről lássuk az egész ingatlant, mintha egy babaházba néznénk be.

spoon2

3D virtuális séta – így használd!

A 3D virtuális séta megtekinthető asztali számítógépen és mobileszközökön is (okos telefon, tablet), illetve virtuális szemüveggel is nézhető.

edzoterem

Fitness terem, sportpálya virtuális körbejárása

Nyitott terek bemutatása is lehetséges a 3D fotózással, így sportpályák, sport létesítmények, fitness termek is fotózhatók.

Miért jó a 3D fotózás egy sportpálya, edzőterem, fitness terem bemutatásánál?

22 - Backdoor_preview

Szálloda, panzió 3D fotózása

A turizmus növekedése világszerte tapasztalható folyamat. A vendégek számára a szállás, panzió “bejárása” akár országhatárokon átnyúlóan nem megoldható, ugyanakkor viszont sokan csalódtak már a túl szépet mutató prospektusokban.

lakás fotó

Lakás eladás virtuális bemutatással

A lakás eladás mindig macerás dolog. Kezdve onnan, hogy jó lakásfotókat kell készíteni, megfelelő világítással, az ideális fényviszonyok mellett, hiszen célszerű, ha a lakás a legjobb arcát mutatja.

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós