Ingatlan fotózás új dimenziókban: így lehet a Te ingatlanod a legkelendőbb

Legyen szó családi ház, lakás, iroda vagy akár ipari épület eladásáról, egyvalamiben mindegyik folyamat megegyezik: Az értékesítés során rendkívül fontos szerepe van annak, hogyan mutatjuk be ingatlanunkat az érdeklődőknek. 
A jó minőségű ingatlan fotók segítenek abban, hogy felkeltsük a potenciális ügyfelek figyelmét és nagyban hozzájárulnak az értékesítés hatékonyságához is.
Ebben a bejegyzésben bemutatom azt, valójában mekkora jelentőséggel bír az ingatlan fotózás, és miért fontos az, hogy ezt a munkát profira bízd. Sőt, olyan módszereket is mutatok, melyek egészen új dimenziókba helyezik eladó ingatlanod bemutatását!

Miért fontos az ingatlan fotózás és a jó minőségű lakásfotó?

Egy lakás eladása alapvetően nem egyszerű dolog. Már a hirdetés során is rengeteg apróságra kell odafigyelnünk, és ha valamit nem megfelelően csinálunk, nagy eséllyel komoly érdeklődőktől eshetünk el.

A tökéletes hirdetés lelke pedig nem más, mint a jó ingatlanfotó.

Abban az esetben, ha szeretnénk, hogy eladó ingatlanunk a lehető leghamarabb komoly vevőre találjon, fontos, hogy a legelőnyösebb arcát mutassa a hirdetésekben. Ennek érdekében olyan fotókat kell róla készítenünk, melyek jó megvilágításban, színhelyesen és méretarányosan mutatja be az adott helyiségeket. 
Ilyen módon képes felkelteni az igazán komoly, vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődők figyelmét.
Arról, hogy melyek az ingatlan fotózás során leggyakrabban elkövetett hibák, egy korábbi bejegyzésünkben bővebben is olvashatsz.

Napjainkban fontosabb a jó ingatlanfotó, mint korábban bármikor

Az ingatlan fotózás jelentősége napjainkban, a járványhelyzet idején különösen felértékelődött. Az emberek ugyanis nem szívesen mozdulnak ki a lakásukból és az értékesítők is csak a legkomolyabb érdeklődőket fogadják személyesen. 
Éppen ezért fontos, hogy ingatlanunkról olyan felvételek készüljenek, melyek a hirdetést kiemelik az átlagból és a lehető leghatékonyabban keltik fel leendő vevőink érdeklődését. 
Ennek érdekében pedig ma már a profi ingatlan fotós szolgáltatások mellett akár olyan megoldást is választhatunk, mely új dimenziókat nyit eladó ingatlanunk bemutatása terén.

ingatlan fotózás ipad

3D ingatlan fotózás a legmodernebb eszközökkel.

Új dimenziók a hatékonyabb értékesítés jegyében

A jó minőségű, profi által készített lakásfotók nagyon nagy segítséget jelentenek ingatlanod értékesítésében. Abban az esetben azonban, ha olyan szeretnéd kihozni hirdetésedből a maximumot, érdemes a 3D fotózást választanod.
A hagyományos ingatlanfotókkal szemben a 3D lakásfotók sokkal élethűbb képet nyújtanak az adott ingatlanról, annak helyiségeiről. 3D-s virtuális séták segítségével az érdeklődők sokkal könnyebben tudják felmérni az ingatlan méreteit, az adottságaiban rejlő lehetőségeket, ezáltal pedig sokkal jobban átlátják azt, megfelel-e a céljaiknak.
Hiszen ez az ingatlan fotózás úgy mutatja meg az épület belsejét, mintha benne lennénk. Ezáltal már a képernyőn is vissza tudja adni a tér reális érzetét. Sőt, VR szemüveg használatával a térbeli élmény akár teljesen valósághűvé is tehető.

ingatlan fotózás méretezés

Az általam készített 3D ingatlan fotózás egyik előnye, hogy a 3D Virtuális Sétában lehetőségünk van egy interaktív mérőeszközt használni.

Amennyiben a 3D ingatlan fotózást vagy más néven a 3D Virtuális Túrát választod, úgy biztos lehetsz abban, hogy ingatlanod hirdetésére csak komoly, vásárlási szándékkal rendelkező érdeklődők jelentkeznek majd. Sőt, az ingatlan fotózás terhét is levesszük a válladról, hiszen csomagtól függően több HD minőségű fényképet is adunk ajándékba.
Az általunk kínált csomagajánlatok árát itt tudod megtekinteni!

Szeretnél körbenézni egy lakásban? Kipróbálnád milyen egy 3D ingatlan fotózás? Próbáld ki! Mozogj az egérrel és a nyilakkal!

Te is ingatlan fotózás előtt állsz és szeretnéd, hogy a tiéd legyen a legfeltűnőbb? 

Kérj árajánlatot!

Hamarosan felkeresünk!