ingatlan marketing

3d_virtualias_tura_borito

3D Virtuális Túra készítése 7+1 lépésben

Ha lakásunkról vagy ingatlanunkról egy mutatós és interaktív bemutatót szeretnénk, a 3D Virtuális Túra olyan választás lehet, amivel nem csak kiemelkedünk a tucatfotók közül, de ugyanolyan gyorsan elkészülhet, mint egy hagyományos fotósorozat.

virtuális_portfólió

Virtuális portfólió Lakberendezőknek

Legyen egy-egy mini élménytúra a referenciád!

 

Mi is a Virtuális portfólió?

Egy speciális technikával készített 3D ingatlan fotó, ami rugalmasan bejárhatóvá teszi az ingatlant, és ami mára külföldön a legnépszerűbb és leghatásosabb eszközzé vált az ingatlanértékesítésben, itthon viszont kuriózumnak számít. Ha kíváncsi vagy milyen, nézd meg hogyan működik!

Kinek lehet még jó?

Lakberendezőként, belsőépítészként biztosan te is tudod, mit néznek meg először a weboldaladon: a portfóliód és a referenciáid. Mi lenne, ha nem egy fotóalbumot, vagy egy montázst találna a látogatód az oldalon néhány tucat, vagy még kevesebb kiválasztott képpel, hanem a te Virtuális Portfóliódat, és bejárhatná az egész lakást úgy, mint egy Google térképen az utcákat?

Mire jó egy Virtuális Portfólió?

Egy lezárult lakberendezési projekt legalább annyira a lakberendező büszkesége, mint az elégedett ügyfél öröme. Rengeteg apró és nagyobb kreatív megoldás kerül minden helyiségbe, de vajon készült mindről fotó? És ezekből még jól kell kiválogatni, mit tegyünk ki a referenciákhoz, hisz a látogatót lehet pont az nem érdekli, ami nekünk nagyon kedves részlet, és valami olyan fogná meg, amit mi kiszelektáltunk.

Ha kevés fotót teszünk ki, nem találja meg, ami érdekli. Ha túl sokat, akkor elunja magát, mire megtalálja. A 3D ingatlanfotózással elkészített Virtuális Portfóliódban nem kell a fentiektől tartanod, hiszen minden ott van, és az érdeklődő pont azt nézheti meg a lakásban, amire kíváncsi, és rögtön „odasétálhat”, hiszen a felület interaktív és egyszerűen kezelhető.

Ezen felül a 3D ingatlan fotózás során a Virtuális Portfólióhoz elkészül a klasszikus floor plan nézet is a lakásról – vagyis a hagyományos 2D alaprajz – , valamint a szintén népszerű babaház nézet is, amellyel egyben, 3D-ben nézhető az elrendezés és az emeletek.

Miért jobb a Virtuális Portfólió, mint a sima fotók?

A statikus képekkel ugyan jól be lehet mutatni a lakberendező által kreált leginkább mutatós részleteket, de az összkép és hangulat nem biztos, hogy átszüremlik ezeken. Az igényes, HD fotókat pedig – hacsak nem ruháztunk be saját felszerelésbe – profi fotóssal érdemes készíttetni. Mindezek megléte esetén a jól elkészített fotókkal is sokszor csak töredékét tudjuk visszaadni a belső terek és a berendezés szépségeinek, pláne így van ez, ha az ingatlan fotózás során elkövetett gyakori hibákba is sikerül belecsúszni.

Ilyenkor jön jól egy Virtuális Portfólió, hiszen az ügyfelet megfoghatja a szép nappali, de ha őt az is érdekli a kanapé mellett mi van, vagy pont azt nem látja, hogyan néz majd a TV-re a fotelből, az eltántoríthatja. Sokszor dilemma az is, a statikus képeken látott ajtók közül melyik hová nyílik? A lakás elrendezését nagyon nehéz megmutatni egyszerű fotósorozaton, a bejárás élményét pedig halványan sem adja vissza. Mindez kiküszöbölhető a 3D ingatlan fotózással, hiszen a lakás minden egyes szeglete megtekinthető, több nézőpontból is.

Hogyan használható fel egy saját honlapon?

A 3D ingatlan fotózás ezen felül azért is lehet remek választás a webes megjelenés erősítésére, mert egyszerű embed kód segítségével beágyazható. Bármilyen eszközön megnézhetik extra plugin vagy lejátszó nélkül, és nem foglal további tárhelyet a weblapodon. A túra kiegészíthető beágyazott leírásokkal és linkekkel is!

Néhány hazai lakás már bekerült egy-egy Virtuális Portfólióba. Alább megnézheted, mi a véleménye Halász Gabriellának a HG Home tulajdonosának és lakberendezőjének a neki készített 3D ingatlan fotóról:

Ha megjött a kedved egy saját 3D Virtuális Portfólió összeállításához, mi szívesen segítünk! Az ingatlanról természetesen több hagyományos HD minőségű fotó is készül közben, amelyek közül csomagtól függően többet is ajándékba adunk!

Csomagjaink itt elérhetőek!

lakas_kiallitas_0001

Lakás kiállítás – 3D szemmel

Ha egy olyan helyet keresel, ahol minden egyben van, ami lakás vásárlással, eladással vagy bérléssel foglalkozik, akkor a 2019-es Lakás kiállítás és vásáron a helyed március végén, ahol számtalan izgalmas program és kiállító között velünk is találkozhatsz.

Készülj a kérdéseiddel, tedd fel őket személyesen nekünk, és tudj meg mindent a 3D virtuális sétánkról!

 

Miért érdemes eljönnöd?

Mert a lakás kiállítás és vásáron mi is ott leszünk, így minden kérdésedre helyben választ kaphatsz, és VR szemüvegen keresztül ki is próbálhatod, hogyan néznek ki 3D túráink a gyakorlatban. Gyere és fedezd fel a 3D technológiában rejlő lehetőséget, és nézd meg saját szemeddel, hogyan nyűgözheted le leendő vásárlóidat, ha lakásodat virtuális túránkon keresztül mutatod be nekik. Ha pedig vásárláson gondolkozol, a lakás kiállítás után garantáltan pár elcsípni való jó ajánlattal a zsebedben távozhatsz, és miután megnézted 3D túráinkat, többé nem elégszel majd meg az ingatlanok elmosódott szürke képeivel.

 

Kinek érdemes eljönni?

A lakás kiállítás nem csak azoknak szól, akik álmodozva nézik a lakásmagazinok művészien berendezett belső tereit, vagy az impozáns külsejű design otthonokat.

Ha a lakás kiállítás és vásárra eladóként vagy bérbeadóként érkezel hozzánk, akkor egy olyan egyedülálló technikával ismerkedhetsz meg, melynek segítségével akár 24 óra alatt elkelhet ingatlanod. Ráadásul megnézheted saját szemeddel egy VR szemüvegen keresztül, hogy milyen csodásan és részletesen mutathatod meg lakásodat az érdeklődők számára.

Éttermet, kávézót, fitnesstermet vagy mondjuk rendezvényhelyszínt üzemeltetsz?

Ne maradj otthon akkor sem, ha nem lakáscélú ingatlanodat szeretnéd eladni, hiszen munkánk során nem csak otthonok virtuális sétáinak elkészítésével foglalkozunk, de portfolióinkban megtalálhatók éttermekről, irodákról és sportlétesítményekről készült séták is. Segítségünkkel bármilyen ingatlant izgalmasan mutathatsz be leendő vásárlóidnak. Gyere el a kiállításra és nézd meg személyesen, hogy néz ki egy virtuális séta VR szemüvegen keresztül!

 

Lakásfelújtás előtt állsz?

Ha felújítandó lakást keresnél, akkor is itt a helyed a lakás kiállítás és vásáron, hiszen számtalan alaprajzot el tudunk készíteni a 3D technológiának köszönhetően. Keress meg minket és ismerd meg azt a lehetőséget, amellyel tervező programban szabadon alakíthatod a kiszemelt ingatlan alaprajzát, mielőtt az igazán kemény munkába belevágnál.

 

Ingatlanos vagy?

Ha ingatlan értékesítéssel foglalkozol, akkor a lakás kiállítás és vásáron egy olyan forradalmi technológiát mutatunk neked, mely nem csak az egész ingatlan értékesítést, de a te munkádat is gyökeresen megváltoztathatja. Képzeld el, hogy nem kell többé házról házra járnod ügyfeleiddel, és mégis körbejárhatják a lakásokat egymás után irodád kényelméből egy egyszerű VR szemüveg segítségével. Ismerd meg nálunk a lakás kiállításon az ingatlan értékesítés jövőjét!

 

Tarts velünk!
Találkozzunk személyesen a lakás kiállítás és vásáron 2019. március 29 és 31. között a Millenárison, ahol szemtől szemben állhatsz cégünk alapítójával és vezető fotográfusával Lengyel Balázzsal, így biztos lehetsz benne, hogy a 3D virtuális lakás fotózás szakértőjétől kapsz választ a kérdéseidre.

Íme egy rövid összefoglaló a 2018-as Őszi Lakás Kiállítás és Vásárról

Felkeltettük az érdeklődésedet? Tekintsd meg portfóliónkat itt, és tedd fel kérdéseidet személyesen a Lakás Kiállítás és Vásáron!

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós