3D Virtuális Túra készítése 7+1 lépésben

3D Virtuális Túra készítése 7+1 lépésben

Ha lakásunkról vagy ingatlanunkról egy mutatós és interaktív bemutatót szeretnénk, a 3D Virtuális Túra olyan választás lehet, amivel nem csak kiemelkedünk a tucatfotók közül, de ugyanolyan gyorsan elkészülhet, mint egy hagyományos fotósorozat. A fotózás nem igényel különösebb előkészületeket, mégis sokkal hatásosabb, mint bármilyen más vizuális eszköz, mert online lakásnézést tarthatsz az így lefotózott ingatlanban.

Most pedig lássuk, hogyan készül el 7 rövid és egyszerű lépés alatt a 3D Virtuális Túra. (A példában használt lakás 63 m2 és 2 szobás)

  • Meglátni és megszeretni

Ha megnézted, milyen egy általunk készített 3D Virtuális Túra és megtetszett, vedd fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon vagy e-mailben, és mi hamarosan válaszolunk neked, de közvetlenül telefonon is elérsz minket (+36 20 285 55 05).

  • Egyeztessünk!

Válaszunkban megkapod a fotózás árajánlatát, egyeztetünk egy megfelelő időpontot és kapsz egy tájékoztatót, amiben megtalálod, miket érdemes ellenőrizned a 3D fotózás előtt, hogy a lehető legjobb legyen a végeredmény. 

3d Virtuális Túra ellenörző lista www.3dingatlan.com

3d Virtuális Túra ellenörző lista

  • Megérkezés és előkészületek

A helyszínre érkezés után, a 3D fotózás előtt még egyszer alaposan végigmegyünk a lakás helyiségein, átnézzük a világítást, dekorfényeket, és minden ajtót kinyitunk.

  • 3D Fotózás és szkennelés

A szóban forgó lakás szkennelése mintegy 2 óra alatt készül el. Ennek során maximum 2-3 méterenként készül egy 360 fokos fénykép, amelyekből összeáll majd a 3D Virtuális Túra

  • Távozás és fizetés

A 3D fotózás és szkennelés lezárultával mégegyszer egyeztetünk adatokat, valamint ilyenkor kell kifizetned a szolgáltatást. A példában felhasznált lakás csomagára 39.000 Ft, amely tartalmaz 8 ajándék hagyományos HD fotót is a 3D Virtuális Túra mellé. Csomagjainkat és árainkat itt tekintheted meg!

  • 48 órán belül kész az anyag

48 órán belül elkészül a lakásról a 3D Virtuális Túra. Ezt és a hozzá tartozó HD fotókat e-mailben kapod meg. Az e-mail tartalmaz egy Facebookon vagy más felületen megosztható social linket és egy iframes (embed) linket, amely weboldalba is beépíthető. A 3D Virtuális Túra részeként a klasszikus alaprajz nézetet is megkapod, de a babaház nézet is elérhető, ami emeletek esetén különösen előnyös!

  • Hirdesd meg!

Minden készen áll, hogy bármilyen felületre kitehesd a 3D Virtuális Túrát, ahol bebarangolhatják a lakást keresztbe-kasul, mindent megnézhetnek több irányból, és beleszerethetnek az ingatlanba a leendő vevők. Az elkészült anyag nem használ tárhelyet és nem igényel semmilyen kiegészítőt a lejátszáshoz, így ezen sem kell aggódnod! Plusz lehetőség, hogy a lakás különböző pontjaihoz extra információs paneleket vagy leírást igényelhetsz a Túra részeként!

+1 Profitálj!

A 3D Ingatlan fotózás külföldön már az egyik legnépszerűbb értékesítési forma, itthon viszont még csak elterjedőben van, így biztos lehetsz benne, hogy több érdeklődőt vonzol majd be, és hamarabb eladod a lakásodat. A 3D Virtuális túra költségei így bőven megtérülnek. A profi hagyományos HD fotókkal, 2D alaprajz és babaház nézetekkel együtt kínált alapszolgáltatás a mellé rakott extrákkal a piacon kiemelkedően versenyképes csomagajánlat.

Ha tetszett

Ha hozzájárultunk a lakás vagy ház eladásához, akkor engedd meg, hogy osztozzunk a sikeredben: keress minket legközelebb is, vagy ajánld a 3D Virtuális Túrát lakáseladásban gondolkodó ismerőseidnek, barátaidnak, hogy nekik is segíthessünk könnyebbé tenni az ingatlan eladást!