Lakás kiállítás – 3D szemmel

Lakás kiállítás – 3D szemmel

Ha egy olyan helyet keresel, ahol minden egyben van, ami lakás vásárlással, eladással vagy bérléssel foglalkozik, akkor a 2019-es Lakás kiállítás és vásáron a helyed március végén, ahol számtalan izgalmas program és kiállító között velünk is találkozhatsz.

Készülj a kérdéseiddel, tedd fel őket személyesen nekünk, és tudj meg mindent a 3D virtuális sétánkról!

Miért érdemes eljönnöd?

Mert a lakás kiállítás és vásáron mi is ott leszünk, így minden kérdésedre helyben választ kaphatsz, és VR szemüvegen keresztül ki is próbálhatod, hogyan néznek ki 3D túráink a gyakorlatban. Gyere és fedezd fel a 3D technológiában rejlő lehetőséget, és nézd meg saját szemeddel, hogyan nyűgözheted le leendő vásárlóidat, ha lakásodat virtuális túránkon keresztül mutatod be nekik. Ha pedig vásárláson gondolkozol, a lakás kiállítás után garantáltan pár elcsípni való jó ajánlattal a zsebedben távozhatsz, és miután megnézted 3D túráinkat, többé nem elégszel majd meg az ingatlanok elmosódott szürke képeivel.

Kinek érdemes eljönni?

A lakás kiállítás nem csak azoknak szól, akik álmodozva nézik a lakásmagazinok művészien berendezett belső tereit, vagy az impozáns külsejű design otthonokat.

Ha a lakás kiállítás és vásárra eladóként vagy bérbeadóként érkezel hozzánk, akkor egy olyan egyedülálló technikával ismerkedhetsz meg, melynek segítségével akár 24 óra alatt elkelhet ingatlanod. Ráadásul megnézheted saját szemeddel egy VR szemüvegen keresztül, hogy milyen csodásan és részletesen mutathatod meg lakásodat az érdeklődők számára.

Éttermet, kávézót, fitnesstermet vagy mondjuk rendezvényhelyszínt üzemeltetsz?

Ne maradj otthon akkor sem, ha nem lakáscélú ingatlanodat szeretnéd eladni, hiszen munkánk során nem csak otthonok virtuális sétáinak elkészítésével foglalkozunk, de portfolióinkban megtalálhatók éttermekről, irodákról és sportlétesítményekről készült séták is. Segítségünkkel bármilyen ingatlant izgalmasan mutathatsz be leendő vásárlóidnak. Gyere el a kiállításra és nézd meg személyesen, hogy néz ki egy virtuális séta VR szemüvegen keresztül!

Lakásfelújtás előtt állsz?

Ha felújítandó lakást keresnél, akkor is itt a helyed a lakás kiállítás és vásáron, hiszen számtalan alaprajzot el tudunk készíteni a 3D technológiának köszönhetően. Keress meg minket és ismerd meg azt a lehetőséget, amellyel tervező programban szabadon alakíthatod a kiszemelt ingatlan alaprajzát, mielőtt az igazán kemény munkába belevágnál.

Ingatlanos vagy?

Ha ingatlan értékesítéssel foglalkozol, akkor a lakás kiállítás és vásáron egy olyan forradalmi technológiát mutatunk neked, mely nem csak az egész ingatlan értékesítést, de a te munkádat is gyökeresen megváltoztathatja. Képzeld el, hogy nem kell többé házról házra járnod ügyfeleiddel, és mégis körbejárhatják a lakásokat egymás után irodád kényelméből egy egyszerű VR szemüveg segítségével. Ismerd meg nálunk a lakás kiállításon az ingatlan értékesítés jövőjét!

Tarts velünk!
Találkozzunk személyesen a lakás kiállítás és vásáron 2019. március 29 és 31. között a Millenárison, ahol szemtől szemben állhatsz cégünk alapítójával és vezető fotográfusával Lengyel Balázzsal, így biztos lehetsz benne, hogy a 3D virtuális lakás fotózás szakértőjétől kapsz választ a kérdéseidre.

Íme egy rövid összefoglaló a 2018-as Őszi Lakás Kiállítás és Vásárról

Felkeltettük az érdeklődésedet? Tekintsd meg portfóliónkat itt, és tedd fel kérdéseidet személyesen a Lakás Kiállítás és Vásáron!