5+1 érv a 3D Virtuális Séta használatára 

 

Március 28-tól  kijárási korlátozást vezetett be a magyar kormány. Ennek hatására az ingatlanok értékesítési piaca is egy teljesen új problémával találkozott: értékesíteni, bemutatni lakásokat, házakat úgy, hogy minimalizáljuk a személyes kontaktust. 

 

Mostanában már sokféleképpen meg lehet nézni egy ingatlant, de az általunk használt 3D Virtuális Séta az egyetlen ami komplex módon mutatja be a lakást vagy házat. Habár az amerikai rendszerű 3D Virtuális Séta már több mint 3 éve jelen van a magyar piacon, most jelentősen megugrott az érdeklődés szolgáltatásunk iránt. 

 

Összeszedtem 5 pontban, hogy miért ajánlott az ingatlanok értékesítésénél 3D Virtuális Séta segítségét igénybe venni.

 

5+1 érv a Virtuális Séta használatára:

 

Biztonságos

3D Virtuális Séta - maszkban

3D Virtuális Séta - maszkban

-A 3D Virtuális Séta elkészítésekor, csak egy ember tartózkodik az ingatlanban, aki a megfelelő védelmi és biztonsági eszközök segítségével dolgozik. A berendezési tárgyakkal nem érintkezünk, és nincs szükség a tulajdonos vagy az értékesítő jelenlétére a szkennelés alatt. 

 

Gyors

-Egy 60nm-es ingatlan beszkennelése kb 45 percet vesz igénybe. Ennyi idő kell, hogy a lakásban 30-40db 360 fokos gömbpanoráma képet elkészítsünk, amit egy applikáció segítségével “egybeolvasztunk” és 48 órán belül átadjuk. Így jön létre a professzionális 3D Virtuális Séta.  

 

Informatív

-Az elkészült 3D Virtuális Séta igény szerint tartalmazhat információs pontokat amiben el tudunk helyezni videót, szöveget, webes hivatkozást, így egy teljesen interaktív ingatlan bemutatást tudunk biztosítani, ami elérhető a nap 24 órájában.

3D Virtuális Séta informativ

3D Virtuális Séta információs pontok

 

Átlátható

Az általunk elkészített 3D Virtuális Séta több nézetet biztosít, amiben mindenki megtalálja azt, amelyikben egyértelműen átlátja a térkapcsolatokat, a szobák, különböző helyiségek elhelyezkedését. 

 

Választható nézetek:

 • alaprajzi nézet /ilyenkor teljesen felülről látjuk az épületet, így jól lehet látni a már meglévő bútorokat, a nyílászárókat, és a burkolatokat is
  3D Virtuális Séta - alaprajzi nézet

  3D Virtuális Séta - alaprajzi nézet

 
 •  séta /ebben a nézetben mi magunk mozoghatunk az ingatlanban. Ez a 3D Virtuális Séta, aminek segítségével valóban olyan, mintha az épületben lennénk és mi magunk döntjük el merre és hol szeretnénk szétnézni
  3D Virtuális Séta - séta nézet

  3D Virtuális Séta - séta nézet

 
 • babaház nézet /ebben a nézetben az egész ingatlant körbe tudjuk forgatni és így az összes szintet és területet egyben láthatjuk, nem véletlen a neve, hiszen olyan érzés mintha egy babaházba néznénk be a falakon keresztül, csak ez egy valódi ingatlan. Ezt a nézetet kizárólag a mi általunk használt 3D Virtuális Séta tudja biztosítani.
  3D Virtuális Séta -babaház nézet

  3D Virtuális Séta -babaház nézet

 
 • VR /ebben a nézetben egy VR szemüveg segítségével a fejünk mozgatásával tudunk közlekedni és körbenézni
  3D Virtuális Séta -VR nézet

  3D Virtuális Séta -VR nézet

 

Költséghatékony

Az árképzésnél fontos szerepet játszott, hogy bárki számára elérhető legyen szolgáltatásunk. A csomagjaink minden esetben tartalmazzák a 3D Virtuális Séta elkészítését a 4 féle nézettel, az ingatlan méretétől függően, de minimum 8 db HD minőségű fényképet, valamit 6 hónap tárhelyet, ami természetesen meghosszabbítható.

 

+1

 

-A legismertebb hazai ingatlanhirdetési portál, az ingatlan.com hosszas tárgyalások és a piac nyomásának engedve 2020. áprilisától lehetőséget ad arra, hogy az általunk készített 3D Virtuális Séta linkjét elhelyezhessük a hirdetésünkben. Így valóban egy komplex csomagot tudunk az érdeklődőknek biztosítani.

További partnereink, akik már felismerték a mi általunk készített 3D Virtuális Séta előnyeit:

ingatlan.com

megveszLAK.hu

budaprime.hu

ingatlanpaholy.hu

metrodom.hu

friedmanntamas.com

 

Te is szeretnéd biztonságosan megmutatni a lakásodat?

Szeretnéd, hogy a 3D Virtuális Túra segítségével hatékonyan hirdesd meg ingatlanodat?

Kérj árajánlatot!