Az elmúlt egy évben a turisztikával és vendéglátással foglalkozó vállalkozók meglehetősen nehéz helyzetbe kerültek. A járványhelyzet miatti szigorítások egyelőre még nem kedveznek a szektornak, azonban már látni az alagút végén a fényt.

 

 

Ez azt jelenti, hogy hamarosan indul a szezon, amely talán az elmúlt évek egyik legnagyobb érdeklődését hozhatja a hazai szálláshelyek iránt.

Éppen ezért most megmutatom Neked, hogyan segíthet egy 3D virtuális séta a turisztikában, és hogyan lehet segítségével a Te szálláshelyed az idei szezonban a legmenőbb és a legkeresettebb!

virtuális séta a turisztikában boldogság

Virtuális séta a turisztikában: ezért imádják a vendégek

 

Talán mindannyian találkoztunk már azzal a helyzettel, amikor szállást szerettünk volna foglalni a vakációra, azonban az adott vendégházról vagy hotelről egy rövid bemutatás és jobb esetben néhány fotó mellett nem igazán találtunk érdemi információt. 

 

Az ilyen esetekben pedig nehéz lehet a döntés, és sokszor az ár az egyetlen szempont, ami alapján ki tudjuk választani a számunkra szimpatikus szálláshelyet.

 

Pedig lehetséges, hogy ha körbe tudtuk volna járni az adott hotel vagy apartman szobáit, egészen más döntést hoztunk volna. A pénz helyett a gyönyörű kilátás, a rendezett környezet, vagy épp a nekünk tetsző berendezés jelentette volna a döntő szempontot.

 

 

virtuális séta a turisztikában infopontok

 

Sokkal hatásosabb, mint a legjobb fotók, hiszen körbejárhatjuk a szobákat, a folyosót és akár a kertet is, megtekinthetjük a berendezést, és arra is lehetőségünk van, hogy egyetlen kattintással elolvassuk a szálláshellyel kapcsolatos, fontos információkat. 
 

 

Egyszóval úgy dönthetünk arról, hogy kibérlünk-e egy szobát, mintha azt előtte személyesen lett volna lehetőségünk körbejárni, megtekinteni.

Amennyiben szeretnénk, akár az egész hotelt be lehet járni a 3D Virtuális Séta segítségével

Nem csak apartmanok és hotelek számára kitűnő megoldás

 

A 3D virtuális séta segítségével nem csak egy szálláshelyet, de akár rendezvényhelyszíneket vagy turisztikai látnivalókat is látványos, attraktív, nem utolsó sorban pedig interaktív módon mutathatunk be. 

 

A virtuális túra egy látványos, interaktív katalógus, melynek segítségével rengeteg információt oszthatunk meg egy szálláshely, egy rendezvényhelyszín vagy akár egy település iránt érdeklődőkkel.

 

A 3D virtuális séta ugyanis nem csak egyszerű promóciós anyag, de egy különleges élmény is egyben, melyben körbejárhatjuk és megszemlélhetjük egy apartman szobáit vagy egy helység látnivalóit. Sőt, rövid idegenvezetést is nyújthatunk, ezáltal is felkeltve a potenciális vendégek érdeklődését. 

 

Ha pedig sikerült megnyerni tetszésüket, az online séta során egyetlen kattintással biztosíthatjuk a helyfoglalás vagy a jegyvásárlás lehetőségét is.

A 3D Virtuális Séta tökéletesen alkalmas múzeumok, turisztikai látványosságok bemutatására is. A Bencs Villa is nagy hatékonysággal alkalmazza az általunk készetett túrát.

Miért épp most készítsek virtuális sétát?

 

Jogosan merülhet fel benned, hogy miért épp most kellene 3D virtuális sétát készítened, amikor a turisztika teljesen tetszhalott állapotba került. Nos, a válaszom az, hogy éppen ezért. Hiszen ez az állapot nem fog örökké tartani, és hamarosan megindul a szezon. Ami magával hozza majd a vendégáradat megindulását.

Abban az esetben persze, ha a turisták úgy érzik, érdemes nálad megszállniuk!

 

Az elkövetkező 1-2 hónap még nyugis lesz, így bőven van időd arra, hogy elkészítsük számodra a tökéletes virtuális túrát, melyben megmutathatod, miért a Te szálláshelyed a legjobb a környéken. Ha szeretnéd, hogy segítsek ebben, nincs más dolgod, mint felkeresni engem és érdeklődnöd a személyre szabott lehetőségek iránt!

Mennyibe kerül egy 3D Virtuális Séta?

Töltsd ki rövid adatlapunkat,

és kalkulálunk neked egy kedvező árat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online, vagy egy telefonos konzultációra, hogy pontosítsátok a 3D Virtuális Séta árát.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető