Hogyan mutasd meg a szállásod amikor zárva van? A megoldás: 3D virtuális séta

Az elmúlt hónapokban sajnos nagyon kevés szálláshely, rendezvényhelyszín tudott nyitva lenni. A szigorítások és a biztonsági intézkedések szinte lenullázták a turisztikai és a rendezvényipart. Azt, hogy mikor lesz lehetőség újra 100%-os nyitvatartással üzemelni jelen pillanatban senki nem tudja.

A megoldás: 3D virtuális séta

Legyél proaktív! Készülj fel a szezonra!

A 3D virtuális séta felhasználási területe bőven túlmutat az ingatlanok eladásán. Úgy kell rá tekinteni, mint egy innovatív marketing eszköz! A nemzetközi trendeket követve látjuk, hogy egyre több szálláshely, rendezvényhelyszín használja az online térben elhelyezett ingatlanokat.

3D virtuális séta

Tudom sokan legyintenek ilyenkor, hogy persze nekünk van már ilyenünk....

De valóban az általunk készített 3D virtuális sétát használod? Olyan, mint ezen a képen? A normál gömbpanorámás túrákhoz képest itt valóban élmény a séta, realisztikus a látogatás és biztos, hogy ügyfeleid megjegyzik majd ezt a kiemelkedő bemutatást.

8 érv, hogy miért tökéletes a 3D virtuális séta használata az idegenforgalomban:

1. Bemutatja a teret

Mivel jelenleg nincs lehetőség arra, hogy személyesen is elmenjünk a hotelekbe, rendezvényhelyszínekre a 3D virtuális séta tökéletesen helyettesíti a fizikai megtekintést. A zárt Matterport rendszernek köszönhetően garantáljuk, hogy a valóságban látott látvány köszön vissza torzításmentesen a 3D virtuális séta használata közben.

2. Automatizált

A 3D virtuális sétá használata közben nincs szükség személyzetre akik megmutatják, eligazítják a potenciális vendégeket, hiszen a sétában elhelyezhető interaktív információs pontok (video, weblink, szöveg) rengeteg segítséget ad az érdeklődőknek a helyszín bemutatásában. Az elhelyezett kapcsolattartási pontok pedig közvetlen elérhetőséget biztosít anak a helyszíenekhez.

3. NON STOP nyitvatartás

Éjszaka szeretne a vevőd körbenézni? A 3D virtuális séta megtekintésére nem szükséges külön időpontot egyeztetni, nem kell ellenőrizni, hogy minden a helyén legyen és nincs szükség a rendezvényszervező, vagy a sales manager személyes megjelenésére. Elég a 3D virtuális séta, hiszen az információs pontok segítségével, kapcsolatba tud lépni veletek.

4. Egyedi megjelenés

Jelenleg Magyarországon még nagyon kevés rendezvényhelyszín, hotel vagy szállás rendelkezik a Matterport technológiával készített 3D virtuális sétával. Az általunk használt professzionális technológia túlmutat a sima gömbpanorámás technológián, mivel itt valóban élmény sétálni, valóban olyan, mintha ott lennénk. 

5. Szobafoglalás? Teremfoglalás? Nem probléma!

A 3D virtuális séta lehetőséget ad arra is, hogy a szoba- vagy teremfoglalási linket helyezzünk el. Képzeljük el, hogy online sétálunk a lobbyban, és a recepciós pulthoz érve lefoglalunk egy szobát. Vagy a kiszemelt konferencia teremben elhelyezett linken keresztül jelezhetem, hogy szeretném kibérelni egy adott dátumon.

6. Küldd el helyszínedet emailben!

Felújítottad az éttermi részt? Új díszítést kapott a lobby? Elkészült egy új szoba? Építettél egy dézsafürdőt? Vagy még nem járt nálad? Használd ki az email listádat és helyezd el a 3D Virtuális Séta linkjét az üzenetben. Garantált a siker! 

7. Gyors elkészítés

Az általunk készített 3D virtuális sétát a piacon egyedülállóan akár 48 óra után már használhatod éles bevetésen.  

8. Google street view elhelyezés

A kész 3D virtuális séta elhelyezhető a Google street view rendszerében, így a potenciális érdeklődők az utcakép nézetet használva be tudnak "sétálni" az ingatlanunkba. Ezeknek a 360 fokos képeknek a megtekintése növeli a weboldal Google rangsorolását is.

Nézz körbe a budapesti InterContinental Hotel konferencia termeiben. 

Ezt az általunk készített 3D virtuális sétát több mint 3000 alkalommal tekintették meg 2 év alatt. 

Kiknek ajánljuk?

 • hoteleknek

 • szállodáknak

 • vendégházaknak

 • panzióknak

 • apartmanoknak

 • éttermeknek

 • bisztróknak

 • konferencia helyszíneknek

 • esküvő helyszíneknek

 • rendezvény helyszíneknek

Hogyan készül?

 • kapcsolatotelvétel

 • konzultáció

 • árajánlat

 • időpontot egyeztetés

 • szkennelés, 48 óra múlva a kész 3D virtuális séta átadása

Ne maradj le!

Használd ki az alkalmat és készülj fel a szezonra!

14

Ennyivel nő a foglalások száma

300

Ennyivel többen foglalnak a sima fényképekhez képest

Kérdésed van? Szeretnél Te is 3D virtuális sétát?

Kérd INGYENES telefonos tanácsadásunkat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online konzultációra, de akár telefonon keresztül is megtalálhatjátok a számotokra megfelelő megoldást.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető