virtuális lakberendezés – itt a legújabb ingatlan marketing eszköz

virtuális lakberendezés – itt a legújabb ingatlan marketing eszköz

Egy lakás vagy egy iroda értékesítése sosem egyszerű feladat, pláne abban az esetben, ha teljesen üres ingatlanról beszélünk. Ebben az esetben ugyanis a vevő fantáziájára van bízva, hogyan tudná berendezni a helyiségeket, milyen módon tudná kihasználni a rendelkezésére álló teret.

Egy üres szobáról azonban rendkívül nehéz megállapítanunk pusztán ránézésre azt, milyen lehetőségek is rejlenek benne. Abban az esetben azonban, ha az érdeklődők egy bútorozott helyiséget láthatnak, sokkal könnyebben felmérhetik azt, hogy az adott ingatlan megfelel-e az elképzeléseiknek.

Most megmutatjuk azt, mit jelent a virtuális lakberendezés, és hogyan segít megnövelni egy üres lakás vagy iroda eladásának lehetőségét. 

Mit jelent a virtuális lakberendezés?

3D Virtuális Séta készítése során lehetőség van arra, hogy egy üres lakást, irodát virtuálisan berendezzünk, így segítve az eladást. Az ilyen jellegű vizualizáció fő célja, hogy megmutassuk az érdeklődőknek, milyen lehetőségek rejlenek az ingatlanban, hogyan is tudják a jelenleg még üres épületet saját igényeik szerint berendezni, céljaiknak megfelelően alakítani.

A virtuális lakberendezés során az adott ingatlanról készült felvételeken olyan 3D-s bútorokat és berendezési tárgyakat helyezünk el, melyek megjelenésüket és méretüket tekintve is teljesen valósághűek, így kiválóan illusztrálják azt, hogy egy bizonyos helyiség hogyan is nézne ki a valóságban, teljes mértékben bútorozott állapotban. 

A virtuális lakberendezés különböző formái

Igényeinktől függően ingatlanunk virtuális berendezésére több módszer közül választhatunk. Készíthetünk egyszerű 2D-s képet, berendezhetünk egy 360 fokos panorámafotót, de akár egy teljes ingatlant is elláthatunk virtuális bútorokkal, melyet 3D-s séta formájában járhatnak körbe az érdeklődők. 

  • 2D fénykép

Az első esetben egy egyszerű, 2D fénykép kerül berendezésre. Ebben az esetben az üres ingatlanról készült fotót töltjük meg valósághű bútorokkal és berendezési tárgyakkal annak érdekében, hogy a potenciális vevők láthassák, hogyan is néz ki az adott lakás vagy iroda teljes pompájában, milyen lehetőségek rejlenek az üres szobákban.

  • 360 fokos lakberendezés

Az egyszerű fotónál jóval látványosabb a 360 fokos panorámakép berendezése. Ebben az esetben az érdeklődők egy adott ponton állva körbe is tekinthetnek a szobában. A 360 fokos virtuális berendezés ilyen módon már majdnem azt az érzést kelti az emberben, mintha jelen lenne a helyszínen és ő maga nézhetne körbe az adott helyiségben

Klikkelj a jobb felső sarokba a teljes képernyős nézetért! Az egérrel tudsz körbenézni!

  • 3D Virtuális Lakberendezés 

Ebben az esetben nem csak egy helyiséget, hanem egy komplett lakást, irodát rendezünk be úgy, hogy az eredetileg üres ingatlant a 3D Virtuális Sétában berendezett állapotban nézhetjük meg és sétálhatunk benne. 

Ez a megoldás garantálja a száz százalékos élményt az érdeklődők számára, akik szeretnék felmérni azt, hogy a valóságban üres ingatlan milyen is lenne berendezve, milyen élmény lenne azt körbesétálni.

A három módszerben alapvetően azonos az, hogy az üres helyiségek virtuális, ám teljes mértékben valósághű bútorokkal kerülnek berendezésre. Sőt, mindegyik esetben többféle stílusban lehet berendezni az ingatlanokat.

A különbség magában az élményben rejlik, hiszen, míg egy eredetileg üres ingatlan virtuális berendezése egy 2D-s fényképen is rendkívül látványos lehet, addig a 3D-s megoldás igazán különleges élményt kínál, és szinte olyan, mintha valóban jelen lennénk egy adott helyiség megtekintése során.

Magyarországon először nálunk

A 3D virtuális lakberendezés és séta különleges lehetőséget biztosít mind az ingatlanokkal foglalkozó cégek, mind a magánszemélyek számára, hogy megmutassák a potenciális vásárlóknak az üres ingatlanjaikban rejlő lehetőségeket.

Ha felkeltette érdeklődésed, vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj a virtuális lakberendezéssel, 3D virtuális sétákkal kapcsolatos árakról, személyre szabott lehetőségekről.