Lakáseladás 24 óra alatt? A 3D virtuális sétával ez is lehetséges

Lakáseladás 24 óra alatt? A 3D virtuális sétával ez is lehetséges

Nemrégiben egy 40nm-es budapesti ingatlan 3D virtuális sétáját készítettük el, mivel ügyfelünk ennek segítségével szerette volna eladni lakását. A vele készült interjút olvashatjátok ebben a bejegyzésben.

Balázs: Hogyan találtál ránk?

Megbízó: Az interneten találtam erre a szuper lehetőségre, és épp kapóra jött a lakáseladásom kapcsán. A virtuális bejárással az érdeklődők a lakás valamennyi pontját be tudták járni, így csak a potenciális vevők kértek személyes találkozót is. Ezzel a módszerrel sikerült kizárnom az ingatlantúristákat, amivel rengeteg időt spóroltam magamnak.

Balázs: Milyen visszajelzéseket kaptál a 3D virtuális séta kapcsán?

Megbízó: Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a 3D virtuális sétát illetően, és ennek köszönhetően az első komoly érdeklődővel még aznap sikerült megállapodnunk. A történethez hozzá tartozik, hogy a hölgy, aki a vételi ajánlatot tette, és akinek eladtam a lakást, vidéken él, és testvére tudta csak személyesen megtekinteni a lakást. Így számára a 3D virtuális séta óriási plusz volt a döntése meghozatalában, és mint utólag kiderült, a lakásba lépve pontosan azt kapta, amit a virtuális bejárás során otthon a monitorján látott.

Balázs: A szolgáltatással ár-érték arányban meg voltál elégedve?

Megbízó: A szolgáltatás 29.000 Ft-ba forintba került, amiért nem csak a virtuális bejárást, hanem 5 db HD minőségű fotót is kaptam a lakásról, aminek azért is örültem, mert profi ingatlan fotók kerültek az ingatlanhirdetésem mellé, amivel szintén nagyon sok érdeklődő kattintott az ingatlan hirdetésre. Tekintve a gyors eredményt, illetve a pénzt és időt, amit ezáltal nyertem, abszolút megérte és csak ajánlani tudom másoknak is.

Ha Te is szeretnél hasonlóan gyors eredményt, rendeld meg tőlünk a saját 3D virtuális sétádat MOST!