Ingatlan fotózás vagy 3D fotózás?

Ingatlan fotózás vagy 3D fotózás?

Ingatlan eladásakor egyre többen ismerik fel a megfelelő minőségű ingatlan fotózás szükségességét. Mivel több a 3D fotózás, mint a “hagyományos” ingatlan fotózás? 

A jó lakásfotó ismérveiről, kritériumairól, a 3D fotózás menetéről és előnyeiről már részletesen beszámoltunk ebben a cikkben.

Ha még nem olvastad, mindenképp szánj rá 3 percet, hogy elegendő információ birtokában tudj dönteni, mire is van szükséged.

Ingatlan fotózás árak vs. 3D fotózás árak?

ingatlan fotózás ár

Az ár-érték arány meglehetősen fontos tényező, ha minőségi ingatlan fotózáson gondolkodunk, ezért elengedhetetlen a téma szempontjából. Nézzük meg, mi a különbség a két szolgáltatás árképzése között.

  • Az ingatlan fotózási szolgáltatások között keresgélve láthatjuk, hogy az ingatlan fotózás árak négyzetméter függvényében, az átadott kép mennyiségétől és a lakásban végzett esetleges home staging szükségességétől függően változnak – ennek megfelelően pedig igen széles skálán mozognak: találunk köztük 12 ezer forintos szolgáltatást és 90 ezer forintos ingatlan fotózási csomagot is.
  • A 3D fotózás árak szintén négyzetméter függőek, melyekről az ÁRAK menüpontra kattintva részletesen tájékozódhatsz.

Ha esetleg további kérdésed maradt, vagy még hezitálsz, érdemes elolvasnod sikersztorinkat itt.

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós