Egyre több cég él a lehetőséggel, hogy kínálatát ne csak egy egyszerű webshopban, de látványos, 3D virtuális bemutatóterem formájában is prezentálja potenciális vásárlói részére.

 

 

A megoldás értéke és jelentősége azonban az elmúlt időszakban a fogyasztók és a vállalkozások számára egyaránt felértékelődött, egyrészt a kényelemnek, másrészt a járványhelyzetnek köszönhetően.

 

Most összegyűjtöttem azokat az előnyöket, amik rávilágítanak arra, hogy amire a Te vállalkozásodnak is szüksége van, az a virtuális bemutatóterem, ami lehet egyszerre látványos és praktikus.

Minden információ egy helyen. Sőt, még több!

 

A virtuális bemutatóterem első számú előnye talán mindenki számára egyértelmű. Ez nem más, mint a kényelem. A vásárlók otthonról, időt, fáradstágot és útiköltséget megspórolva nézhetünk körül az adott üzletben, ami egyszerre praktikus, a jelenlegi pandémiás helyzetben pedig biztonságos is.

 

Egy virtuális séta az üzletben azonban nem csak azt teszi lehetővé, hogy az érdeklődők személyes kontaktus nélkül is közelebbről tekinthessék meg a kínálatot. Az online bemutatótermekben –akár csak a virtuális kiállítások esetében– minden fontos információt egy helyen gyűjthetünk össze a termékekről.

virtuális bemutatóterem formani

Információs pont elhelyezés, linkkel - virtuális bemutatóterem

Közzé tehetjük a termékek egyetlen kattintásra megjelenő leírását, elérhetővé tehetjük teljes árukészletünket bemutató PDF katalógusunkat, illetve az árucikkekről bemutatóvideót is rendelkezésre bocsájthatunk, melyben akár az üzletvezető vagy bárki más elmesélheti a velük kapcsolatos, legfontosabb tudnivalókat.

Sőt, a virtuális séta során sokkal több hasznos információt is kaphatnak a jó döntés érdekében, mintha a boltban kellene érdeklődniük egy adott termék tulajdonságai, képességei iránt.

virtuális bemutatóterem matterport

Csúcsminőségű Matterport 3D szkenner - virtuális bemutatóterem

Nem csak nézelődhetünk, de vásárolhatunk is

 

Amennyiben cégünk weboldalán lehetőség van az online vásárlásra, abban az esetben ez a lehetőség a virtuális bemutatóterem funkcióival is összeköthető. Ez azt jelenti, hogy a látogatók nem csak nézelődhetnek az online körbejárható üzletben, de az ott megtekintett termékeket akár néhány kattintással meg is vásárolhatják, vagy pillanatok alatt ellenőrizhetik, jelenleg található-e belőlük készleten.

virtuális bemutatóterem pár

Mindezt bármikor, bárhonnan, rendkívül egyszerűen tehetik meg, hiszen a virtuális tér garantálja a non-stop „nyitva tartást”, és azt is, hogy a kínálat megtekintése miatt ne kelljen utazni. Ezáltal egy virtuális bemutatóterem és a vele egybekötött webshop akár a külföldi vásárlók hatékony kiszolgálására is ideális lehet.

Minél érdekesebb a túra, annál jobb az optimalizáltság

 

Ha látogatóink sokáig nézelődnek a virtuális bemutatótérben, az azt jelenti, hogy sok időt töltenek oldalunkon. A nagy keresőmotorok -például a Google- szemében pedig minél több időt töltenek a látogatók egy oldalon, az annál relevánsabb és érdekesebb tartalmakkal rendelkezik az adott témában.

 

Éppen ezért a találati listán előrébb fogja sorolni az ilyen honlapokat, mint a konkurens cégek weboldalait.

Egy virtuális bemutatóterem tehát nem csak egyszerű érdekesség, de több szempontból is praktikus és hasznos befektetés. A potenciális vevők számára egyszerre teszi egyszerűbbé, mégis élménytelibbé teszi az online vásárlást és segít a helye döntés meghozatalában, az üzlet számára pedig rengeteg új ügyfelet hozhat mind közvetlen, mind pedig közvetett előnyeinek köszönhetően.

A www.smalldetails.hu megbízásából készített virtuális bemutatóterem

virtuális bemutatóterem - small details
*****

"Profi szolgáltatás, a végeredmény pedig lenyűgöző. Bemutatótermünk a 3D-s virtuális sétával már bármikor megtekinthető."

Rákóczi Zsófia - small details

Ha Te is szeretnél egy saját virtuális bemutatótermet, nincs más dolgod, mint bizalommal hozzám fordulnod, és érdeklődnöd a személyre szabott lehetőségeket illetően.

Kérdésed van? Szeretnél Te is 3D virtuális sétát?

Kérd INGYENES telefonos tanácsadásunkat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online konzultációra, de akár telefonon keresztül is megtalálhatjátok a számotokra megfelelő megoldást.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető