A virtuális séta olyan marketingeszköz, melyben rengeteg lehetőség rejlik, mégis nagyon kevés vállalkozás meri üzleti célokra használni. Sokan nem tudják elképzelni, hogyan építhetnék be marketingstratégiájukba, pedig ha elengedjük fantáziánkat, az egyedi megoldások valódi tárháza nyílik meg előttünk.

 

 

Most mutatunk 4 okot, ami miatt a te vállalkozásodnak is szüksége lehet egy saját, 3D virtuális sétaélményre!

 

 

1. Erősebb keresőoptimalizálási eredmények

virtuális séta 3+1 ok chart

 

A legfrissebb marketinges kutatások szerint ahhoz, hogy egy adott cég mennyire elegáns helyen végez a Google találati listáján, nagyban hozzájárul az, hogy milyen vizuális tartalmakat tesz elérhetővé szolgáltatásaival kapcsolatban. 

 

A Google My Business listája például egyértelmű előnyben részesíti azokat a vállalkozásokat, melyek telephelyükről jó minőségű fotókkal vagy promóciós videó felvétellel rendelkeznek. Ami pedig igazán képes kiemelni egy céget a konkurencia tengeréből, az nem más, mint a 3D virtuális séta.

 

Ennek egyik fő oka az, hogy a Google algoritmusa többek közt az adott vállalkozás weboldalán eltöltött idő alapján is kalkulál, így a látogatók minél több időt töltenek cégünk weboldalán, az annál relevánsabb lesz a Google számára, és annál több embernek fogja a jövőben ajánlani. 

 

Egy virtuális séta pedig kiváló eszköze lehet annak, hogy potenciális ügyfeleinket marasztaljuk oldalunkon, ezáltal is növelve keresőoptimalizálási eredményeinket.

2. Hatékony bizalomépítés

concept virtuális séta 3+1 ok online booknow

 

Ugye Te is szívesebben látogatsz el egy olyan szállodába, melyet szobafoglalás előtt volt alkalmad a saját szemeddel megtekinteni? Szívesebben eszel egy olyan étteremben, melyről tudod, hogy tiszta a konyha, vagy egyszerűen csak szívesebben vásárolsz egy olyan boltban, ami ismerős, otthonos kisugárzást áraszt? 

 

Nem minden esetben van azonban lehetőség arra, hogy egy személyes terepszemlét tarts valahol, ahol szeretnél igénybe venni egy adott szolgáltatást. A virtuális séta segít abban, hogy megmutasd ügyfeleidnek, hol, milyen körülmények közt dolgozol, mi vár rájuk, ha ellátogatnak hozzád. Sőt, ha szeretnéd, egy kis betekintést is nyújthatsz a kulisszák mögé. 

 

Ez segít abban, hogy meglévő és potenciális vásárlóiddal is olyan bizalmi kapcsolatot alakíthass ki, melynek hatására nagyobb eséllyel fognak téged

3. Felkészülés a következő szezonra

virtuális séta 3+1 ok online múzeum

 

a 2020-as év sajnos nem a kikapcsolódásról és az utazásról szólt. A Covid járványnak köszönhetően a legtöbben bezárkóztunk, a vendéglátó-ipari egységek pedig rengeteg kuncsaftot vesztettek a megcsappant turistaforgalomnak köszönhetően. Nagy valószínűséggel ez a helyzet azonban nem tart örökké, és a második hullám tetején talán már látni az alagút végén némi fényt.

 

Nem csoda tehát, hogy a közelmúltban egyre több szálloda, étterem vagy épp galéria él a virtuális séta lehetőségével. A 3D virtuális séta segítségével kiválóan mutathatják be szolgáltatásaikat és belső tereiket leendő kuncsaftjaiknak, az exkluzív online élmény pedig megannyi ember kedvét hozhatja meg ahhoz, hogy a következő szezonban valóban ellátogasson a virtuális térben már megtekintett helyre.

+1. Mert különleges élmény

virtuális séta 3+1 ok bizalom

 

Sokan, sokféleképp próbálnak meg kitűnni a piaci felhozatalból, azonban ez egyre nehezebb feladatnak számít. A legtöbb vállalkozás próbál egyszerre jelen lenni a lehető legtöbb platformon, és kreatívabbnál kreatívabb megoldásokkal népszerűsíteni szolgáltatásait.

 

A 3D virtuális séta olyan különleges élményt nyújt, melyet jelenleg kevés cég kínál ügyfeleinek. Éppen ezért, ha szeretnél valami igazán érdekes dologgal kitűnni a konkurencia tengeréből, épp itt az ideje annak, hogy egy igazán látványos virtuális sétára invitáld leendő vásárlóidat, kuncsaftjaidat!

 

Mennyibe kerül egy 3D Virtuális Séta?

Töltsd ki rövid adatlapunkat,

és kalkulálunk neked egy kedvező árat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online, vagy egy telefonos konzultációra, hogy pontosítsátok a 3D Virtuális Séta árát.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető