3D Virtuális Séta - Halászbástya

 

Sétálj egyet a Halászbástyán úgy, ahogyan eddig még soha. 

 

Megmondom őszintén, még  nem tudtam magam rávenni arra, hogy hajnalban megnézzem a Halászbástyát. Az összes fotós kollégám fotózott már ott és egyöntetűen kijelentették, hogy kihagyhatattlan. 

 

Nekem most jött el a pillanat, hogy rávegyem magam egy hajnali fotózásra, de ha már ilyen korán kelek akkor megörökítem mindenkinek, hogy mindenki megcsodálhassa milyen gyönyörűek a fények napfelkeltekor. A terület akkora, hogy természetesen egy hajnal nem volt elég, de megérte a fáradtságot.

 

 

Virtuális Séta Halászbástya hajnal

Készül a 3D Virtuális Séta a Halászbástya hajnali hangulatában.

A 3D Virtuális Séta segítségével a Halászbástya szinte minden része bejárható, és talán így ebben a formában ritkán látható, hogy szinte teljesen üres.

 
A 3D Virtuális Sésta a Halászbástya területén nem pótolja a fizikai jelenlétet, szóval ha igazán különleges élményre vágytok, akkor keressétek fel ti is napfelketekor és ébredjetek együtt fővárosunkkal.

Most viszont nincs más hátra, minthogy tegyetek egy nagy sétát a virtuális térben. Járjátok be ennek a gyönyörű épületnek az összes zegét-zugát. A billentyűzet nyilaival tudtok mozogni, telefonnal és tablettel pedig a földön lévő karikákra kell klikkelni.

 

Ez a virtuális séta a Halászbástya csodálatos hangulatát mutatja be, de mindenképpen nézzétek meg személyesen is. Ha igazán békés hangulatban szeretnétek látni akkor hajnalban menjetek.

 

 

Kedvet kaptál, hogy te is megmutasd ingatlanodat, apartmanodat, üzletedet, de nem tudod mennyibe kerül egy 3D Virtuális Séta?

Töltsd ki rövid adatlapunkat,

és kalkulálunk neked egy kedvező árat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online, vagy egy telefonos konzultációra, hogy pontosítsátok a 3D Virtuális Séta árát.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető