Eladnád ingatlanod vagy lakást vásárolnál? Így segít a 3D virtuális séta.

A 3D virtuális séta az ingatlan eladás olyan eszköze, mely az eladással foglalkozók, valamint a vásárlók számára egyaránt hasznos lehet. Az egyszerű, statikus fotókkal ellentétben ugyanis jóval látványosabb módon mutatja be ingatlanunkat, betekintést kínálva a lakás teljes területére. 

Most bemutatjuk azt, milyen előnyöket rejt magában egy 3D virtuális séta elkészítése az ingatlanügynökök, valamint a lakásvásárlók szempontjából. 

Megtapasztalhatjuk az ingatlan valós értékét

Az ingatlanvásárlók számára a virtuális séták legnagyobb előnye, hogy felfedezhetik, körbejárhatják az általuk választott lakást. Anélkül, hogy egyáltalán fel kellene állniuk otthon a fotelből vagy a karosszékből. A 360 fokos bejárhatóság lehetővé teszi, hogy felfedezzük a ház minden zugát, ez pedig tökéletes képet ad arról, hogy milyen is a kiszemelt ház valójában.

Az ingatlanügynök számára a 3D virtuális séta éppen ezért segít a potenciális vásárlók elvárásainak kezelésében. Egy 3D-s túra után ugyanis potenciális vevők képesek megalapozottabban dönteni arról, hogy mely házakat szeretnék személyesen is megtekinteni. Ez időt takarít meg az ingatlanügynöknek, és egyben gyorsabbá is teszi az értékesítés folyamatát.

Arról nem is beszélve, hogy a virtuális sétákat alkalmazó ingatlanirodák kiemelkedhetnek azon versenytársaik közül, akik kizárólag fotók és alaprajz segítségével próbálják értékesíteni a rájuk bízott otthonokat.

segít a virtuális séta babaház

Időt, energiát és pénzt spórolhatunk a keresés során

Egy potenciális vevő általában egyszerre több vasat tart a tűzben. A lehető legtöbb ingatlant próbálja megtekinteni azelőtt, hogy kiválasztaná leendő otthonát, és ha egy mód van rá, próbálja megtalálni a számára ideális álomházat. 

Több lakás megtekintése azonban több energia befektetésével is együtt jár. Sőt, elutazni a helyszínre és körbejárni az ingatlant egyaránt pénzt és időt is vesz igénybe, éppen ezért a legtöbben szeretünk biztosra menni.

A 3D virtuális séta segít abban, hogy sose kelljen potyára utaznunk egy ingatlan megtekintéséért. A 360 fokos lakásbemutató túrák segítségével a teljes lakást körbejárhatjuk, így már kizárólag csak azokat az ingatlanokat kell személyesen megtekintenünk, amelyek a virtuális séta alapján már szimpatikusnak bizonyultak.

Ilyen módon rengeteg pénzt, időt és energiát spórolhatunk a lakáskeresésen, arról nem is beszélve, hogy jóval hamarabb és biztosabban találhatjuk meg azt az otthont, melyről mi és családunk is régóta álmodozunk. Ez pedig nem csak a vevők, de az eladók dolgát is megkönnyíti, hiszen többé nem kell a komolytalan érdeklődők körbevezetésével vesződniük.

Ez a szöveg a kép alatt

"akár eladni szeretnénk ingatlanunkat, akár új otthon vásárlásában gondolkodunk, a virtuális séta tökéletes eszköz lehet"

Szeretnéd megtudni, hogy mennyibe kerül egy 3D Virtuális Séta?

Segít abban, hogy kiemelkedjünk a tömegből

A 3D virtuális séta egyik legnagyobb előnye, hogy egyelőre kevés ingatlanügynökség él az általa kínált lehetőségekkel. Éppen ezért érdekes, exkluzív tartalomnak számít, melyet a legtöbb potenciális vevő komolyan díjaz és értékel.

Nem véletlenül, hiszen a virtuális séta minden lehetséges vásárló számára hasznos. Azoknak is, akik csak kíváncsiságból szeretnék megtekinteni az adott ingatlant, hiszen ilyen módon nem kell utazniuk annak megtekintéséhez. Valamint azok számára is, akiknek komoly szándékaik vannak, hiszen megbizonyosodhatnak arról, hogy az eladó is komolyan gondolkodik az üzletről.

Összességében tehát elmondható, hogy akár eladni szeretnénk ingatlanunkat, akár új otthon vásárlásában gondolkodunk, a virtuális séta tökéletes eszköz lehet annak érdekében, hogy céljaink minél hamarabb, minél hatékonyabban teljesüljenek.

Kérdésed van? Szeretnél Te is 3D virtuális sétát?

Kérd INGYENES telefonos tanácsadásunkat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online konzultációra, de akár telefonon keresztül is megtalálhatjátok a számotokra megfelelő megoldást.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető