Continental Aréna 3D virtuális túrája

Continental Aréna 3D virtuális túrája

Nemrégiben a nyíregyházi Continental Aréna 3D virtuális túráját készítettük el, ami méretéből fakadóan igazi kihívás volt.

A sportcsarnok kiváló adottságainak köszönhetően számos  – nemcsak sport – rendezvény helyszínéül szolgál, így a folyamatos foglaltsága révén csak éjszaka tudtunk dolgozni.

A Continental Arénát üzemeltető Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. azért is tartotta fontosnak a 3D virtuális túra elkészítését, miután egy rendezvény megszervezésekor sok olyan szempontot kell figyelembe venni, amire a szervezőknek csak egy helyszíni bejárást követően nyílik rálátása – ez azonban a fizikai távolság miatt nem mindig megoldható.

A 3D fotózással készített alábbi virtuális túrának köszönhetően így bárki körbenézhet a nyíregyházi Arénában, annak folyosóin és emeleti termeiben is.

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós