A forradalmian új technológián alapuló 3D virtuális séta az egyik leghatékonyabb marketing eszközzé vált az üzleti szféra számos területén. Ezt bizonyítja a Sikersztorik sorozatunk is, amelyben bemutatjuk azokat az ügyfeleinket, akik a legkülönfélébb vállalkozásokban használják igen eredményesen a virtuális sétát.

 

A 3dingatlan.com-ot 2018-ban indítottam. Őszintén bevallom, hogy az elején nem volt könnyű (és sokszor még ma sem az), hogy elmagyarázzam, megmutassam a cégvezetőknek, hogy mire IS jó egy 3D Virtuális Séta. Gyakran ütköztem abba, hogy “köszönjük nekünk már van ilyenünk”. Ami persze igaz is meg nem is…

Mert ugye volt gömbpanorámás, 360 fokos kép az üzletről (amit tegyünk hozzá, hogy sokszor nem is működnek a nem megfelelő webes bővítmények nélkül), de ezek a kezdetleges megoldások talán elnevezésükben (szerintem helytelenül) hasonlítanak az általam készített 3D Virtuális Sétára, azonban szolgáltatásokban, minőségben, ügyfélélményben nagyon elmaradnak. 

 

Természetesen nagyon sok olyan cégvezetővel, tulajdonossal is találkoztam, akik nyitottak voltak az innovatív megoldásokra, amiket együtt sikerre vittünk. Ezek az Ő történeteik.

 

 

3D Virtuális Séta Sikersztorik Chefparade Kocsa László

Első üzleti partnereim egyike volt a 15 éves múlttal rendelkező egyedülálló főzőiskola, a Chefparade. Az interaktív főzőkurzusairól ismert komplexumnak már több helyszínét is beszkenneltem, és folyamatosan követem a fejlődésüket is. Együttműködésünk alapja a kölcsönös elismerés, a magas minőség biztosítása, és közös célunk, hogy felejthetetlen élményt nyújtsunk minden fronton. Kócsa Lászlóval a Chefparade megálmodójával, ügyvezető igazgatójával beszélgettem.

Mi volt a Chefparade megalapításának a koncepciója?

 

– A fő célom az volt, hogy élménnyé tegyem a főzést mindenkinek, hogy megmutassam, hogy ez egy kreatív és alkotó tevékenység, mely egyben szórakoztató, kikapcsol és összehozza a résztvevőket.

- A Chefparade egy tudásközpont, mely a világ gasztro-kultúrájának hétköznapi követe. Hazánkban mi voltunk az első ilyen reform, zártkörű vendéglátóhely, ahol nagyon izgalmas, változatos és színes főzőkurzusokkal várjuk az érdeklődőket. Itt tulajdonképpen a vendégek maguk főzik meg a menüt szakácsaink, cukrászaink segítségével, útmutatásával, minden alapanyagot és konyhai eszközt biztosítva. Megtanítjuk az ételek elkészítésének csínját-bínját, kortól és nemtől függetlenül.

- Nagyon sokféle, előre kiírt tematikus kurzus közül lehet válogatni, vannak zárt körű rendezvényeink, céges csapatépítő főzések vagy baráti társaságokat is gyakran fogadunk. Elhozzuk például különböző nemzetek ételeit, a tengerek gyümölcseit vagy street food, tapas, sajt, tészta különlegességeket. Mesterfogásokat is tanítunk, de az édesszájúakat is várjuk sokféle ínyencséggel.

- Először a Páva utcai stúdiót nyitottuk meg 2006-ban, ez egy 70 nm-es konyha 6 főzőpulttal, 26 fő befogadására alkalmas. Majd az egyre nagyobb érdeklődés miatt a Bécsi úton egy igazán grandiózus helyszínt alakítottunk ki két szinten, több szeparált főzőstúdióval. Itt működik a Chefparade Szakácskönybolt és Kávézó, valamint a covid járvárvány miatt a Sas utcáról a Csoki és Sütiműhely is ideköltözött. Az etyeki főzőstúdiónk és grillteraszunk 2013-ban nyitotta meg kapuit, country hangulat, autentikus környezet, és festői látvány fogadja itt a vendégeket.

 

3D Virtuális Séta Sikersztorik Chefparade Etyek
3D Virtuális Séta - Chefparade Country

Minek köszönhetitek ezt a gyors fejlődést?
 

 

– Bár már 15 éve vagyunk jelen, ez viszonylag egy új műfaj a vendéglátásban. Számunkra a legfontosabb, hogy a minőségre, és az ügyfelekre helyezzük a hangsúlyt, hiszen már több mint százezren főztek nálunk. A főzőiskolának minden alkotóelemét nagyon komolyan vesszük, minden apró dologra nagyon odafigyelünk, a berendezéstől, a helyszínek kialakításától az alkalmazottakig, a receptek összetevőitől, az ízek harmóniájától az alapanyagokig, a kurzusok tematikájától a jó hangulatig.


- Mi a marketing gázpedálját is addig nyomjuk, hogy 100%-osan ki tudjuk szolgálni a vendégeinket, rájuk tudjunk figyelni, hogy kényelmesen és minden szempontból megelégedve vehessenek részt egy-egy főzésen. A napi hajtóerőnk a szenvedély, a szeretet, a hobbi, a csapatszellem, a kitartás. Egy vállalkozásnak is alkalmazkodnia kell a különböző helyzetekhez ha talpon akar maradni, így a mostani pandémia miatt online térbe helyeztük a főzőtanfolyamokat is. Ez azt jelenti, hogy elvisszük a jelentkezőkhöz az alapanyagokat a kezdés előtt legalább 3 órával, akik otthonról biztonságosan tudnak aztán bekapcsolódni a főzésbe a saját konyhájukból.


- Mindig figyeljük, és előszeretettel alkalmazzuk is az előremutató technológiákat a konyhában és a marketingben is. Folyamatosan azon gondolkozunk, hogy mivel tudjuk a Chefparade részlegeit megújítani, fejleszteni minden területen. Így találtunk rá a 3dingatlan.com szolgáltatására is.
 

 

3D Virtuális Séta Sikersztorik Chefparade Bécsi
3D Virtuális Séta - Chefparade Bécsi út

Miben tudott nektek segíteni a virtuális séta?
 

 

– Nagyon sok ügyfelünk van, akik foglalás előtt szeretnék megnézni a helyszínt. Így nagy segítség, hogy a nap 24 órájában bármikor körbe tudják járni az egységeinket, torzítás mentesen, mintha valóban ott bent sétálgatnának. Megbizonyosodhatnak róla, hogy tényleg elég nagy a helyiség, körbejárhatják a konyhapultokat, ránagyíthatnak, vagy felmehetnek az emeletre is. Nem kell külön időpontot egyeztetni, így rengeteg időt és utánajárást spórolunk meg mi is és az ügyfelek is, nem beszélve a járványügyi korlátozásokról. Így teljesen biztonságosan, érintés mentesen kalauzolhatjuk körbe az érdeklődőket a nap bármely időszakában.


Amikor megújul egy helyszínünk, természetesen frissítjük a 3D virtuális sétát is, különböző információs pontokat helyezünk ki, így nemcsak látványban tudunk többet nyújtani, hanem információkkal is ellátjuk az érdeklődőket. Fent van a honlapunkon minden egységünk virtuális sétája, de e-mailen is el tudjuk küldeni a linket, vagy a google street view-n keresztül is el lehet érni.


Tehát ez a 3D virtuális séta egy igazi 21. századi szolgáltatás, ami nem csak valósághű és látványos élményt nyújt, hanem valóban nagyon hatékonyan segíti a vállalkozás eredményességét.

A Chefparade számára készített 3D Virtuális Séta eredményei számokban:

2018.02.23-2021.02.23. közötti időszak

4

Helyszín

550

nm terület

75000

Megtekintés

 

 

Chefparade Bécsi út 3D Virtuális Séta

Ismerd meg te is jobban a Chefparade szolgáltatásait, és nézd meg a weboldalukon használt 3D Virtuális Sétákat!

www.chefparade.hu

Hogy hogyan készült a 3D Virtuális Séta és a Lacival készült teljes interjút itt nézhetitek meg:

Mennyibe kerül egy 3D Virtuális Séta?

Töltsd ki rövid adatlapunkat,

és kalkulálunk neked egy kedvező árat!

Hamarosan visszahívunk!

Mi fog történni?

Lengyel Balázs (ügyvezetőnk) fog nálad jelentkezni, hogy időpontot egyeztessen egy online, vagy egy telefonos konzultációra, hogy pontosítsátok a 3D Virtuális Séta árát.

Lengyel Balázs - 3dingatlan.com

Lengyel Balázs

ügyvezető