A Gerbeaud cukrászda virtuális sétája

A Gerbeaud cukrászda virtuális sétája

Nemrégiben abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy a történelmi múltú Gerbeaud cukrászdának készíthettük el a virtuális sétáját.

Az idén 160 éves Gerbeaud cukrászdába belépve az ember visszarepül az időben: mai arcát az 1910. évi nagy felújítás során nyerte el, berendezésének terveit Darilek Henrik, korának jelentős iparművésze készítette. Nemes faanyagok, márvány, bronzzal is díszítettek. A mennyezetet XV. Lajos korabeli rokokó mintázatú stukkók díszítik, a csillárok és falikarok Mária Terézia stílusában készültek. A már meglévő, csavart lábú asztalok mellé Gerbeaud Émile a párizsi világkiállításról szecessziós bútorokat hozatott.

Reggel 7:30-kor indult a cukrászda virtuális sétájának az elkészítése, amely körülbelül három órát vett igénybe. Körülöttünk sürgés-forgás, hiszen minden nap pontban kilenckor nyit a Gerbeaud, hogy fogadja az édes ízekre éhes vendégeket.

Megbízásunkkal céljuk elsősorban az volt, hogy a megújuló weboldalukon egy magasabb szintre emelt élményt nyújthassanak az oda látogató régi vagy új vendégeknek, hiszen ki ne sétálná végig örömmel a csodálatos cukrászdát, amely a legkeményebb háborúkat is túlélve, ezidáig egy nap kivételével minden nap nyitva állt?

A Gerbeaud cukrászda tökéletesen ötvözi az innováció és a tradíció világát – amellett, hogy klasszikus sütemények, mint az Esterházy vagy a Dobos torta is megtalálhatóak kínálatukban, úgy a legizgalmasabb alapanyagokból készülő, különleges ízpárosításokat eszközölő gyönyörű sütemények is sorakoznak a pultban. Ez a fajta mindset az, amely könnyedén képes haladni a korral és az új technológiákkal, miközben megtartja klasszikus atmoszféráját.

Ide kattintva most Ti is virtuálisan bebarangolhatjátok a Gerbeaud cukrászdát, ha pedig meghoztuk a kedveteket, látogassatok el hozzájuk és kóstoljatok meg egy mennyei süteményt!

Amennyiben Te is szívesen megmutatnád kávézód, éttermed a nagyközönségnek, írj nekünk üzenetet!

Bemutatkozás

3D fotózással foglalkozom, több mint 10 év rendezvény- és esküvői fotózás után (és mellett). Szakmai gyakorlatom sokat segít abban, hogy a Matterport 3D technológiáját használva a lakást, házat, éttermet, cukrászdát, fitness termet a legjobb minőségben mutassam be.

Kérdéseivel, megrendelésével keressen bátran!

Lengyel Balázs, fotós